Project Description

Udlejning

Kirke Stillinge Forsamlingshus er en meget flot og velholdt, ældre bygning fra 1934.

Huset blev bygget af murermester Rudolf Nielsen, Øster Stillinge, og tømrer- mester Jørgen Poulsen, Kelstrup. Og står nu som rammen om forskellige fester og arrangementer, hvilket indretningen af huset også bærer præg af.

Vi har fået nye flotte handicapvenlige toiletter.

Kirke Stillinge Forsamlingshus kan huse op til 120 personer til stor fest. Hvor der bliver dækket flot op med sølvtallerkener, sølvlysestager, smukke blomster- dekorationer samt stofduge og servietter i den ønskede farve.

Lokaleleje 1000 kr +4 kr pr. couvert

Handikapvenlighed
Vi er meget stolte over at kunne vise rosenprisen frem i Kirke stillingeforsamlingshus.

Vores hus er indrettet med handicapvenlige toiletter, samt fra p-pladsen og ind til huset er der en rampe hvorpå kørestolebrugere kan køre ind.