Project Description

Desserter

ORANGEPARFAIT
anrettet på brombærcoulis,
frisk frugt og citronmelisse
kr. 48,-

GRETHES ISLAGKAGE
m/ marcipan,
flot pyntet m/ nødder og chokolade
kr. 48,-

CHOKOLADEKAGE
anrettet på abricoscoulis
hertil brombærsorbet og frisk frugt
kr. 50,-

HJEMMELAVET ISBOMBE
m/ sorbetis
flot pyntet m/ frugter, flødeskum og chokolade
kr. 48,-

FLOT DESSERTTALLERKEN
m/ mandelkage,
trøffelcreme, is, friske frugter, puré
kr. 50,-

1/2 ANANAS
m/ friske marinerede frugter
samt rørt is el råcreme
kr. 60,-

1/2 HONNINGMELON
m/ friske marinerede frugter
stænket m/ Cointreau, rørt is
kr. 60,-

HELE POCHEREDE PÆRER
m/ vanilleis og chokoladesauce
kr. 48,-

MANDELPÆRESUFFLÉ
m/ hindbærpuré,
frisk frugt og rørt is
kr. 55,-

SPRØD NØDDEKURV
m/ 3 slags is,
frugter, puré
kr. 55,-

CITRONFROMAGE
m/ flødeskum og chokolade
kr. 40,-

RUBINSTEINKAGE
flot pyntet m/ vandbakkelse, knust nougat og gelé
kr. 50,-

PANDEKAGER
m/ is og syltetøj
(serveres 2 gange)
kr. 45,-

BRASILIANSKE BRÆNDTE FIGNER
m/ ristede hasselnødder og rørt is
kr. 45,-

BANANASPLIT
m/ 3 slags is,
skum, chokoladesauce
kr. 45,-