Project Description

Forretter

STJERNESKUD.
Dampet og stegt fisk, anrettet på sprød salat m/ rejer, caviar, citron og dild, serveres m/ varm aspargessauce og
butterdejssnitte
kr. 60,-

LUN RISTET LAKS
m/ sauterede kinarejer / urter, frisk salat dilddressing, flûtes
kr. 60,-

ORANGEMARINERET LAKS.
Lakserose anrettet på bund af kørvelcreme, plukket salat og flutes
kr. 50,-

SOMMERSALAT
m/ hønsekød og rejer, ærter, majs, tomat, salat og champignon m/ dressing og hj.bagt flütes.
(fra fad to gange) – frisk og lækker
kr. 50,-

INDBAGT LAKS
m/ broccolisauté hvidvinsflødesauce m/ urter
kr. 60,-

KOLD DAMPET LAKS
m/ salat, dressing, grovflütes
kr. 48,-

HVIDVINSDAMPET HELLEFISK
anrettet på sprød salat, carrydressing, krebs og rejer samt flutes
kr. 60,-

REJECOCKTAIL
PÅ SPRØD SALAT m/ dressing, flütes
kr. 48,-

TOAST M. LÆKKER HØNSESALAT
og ristet bacon
kr. 48,-

DAMP. ISINGFILET PÅ ANANAS
m/ dressing, flütes
kr. 48,-

HJ. BUTTERDEJSSNITTE
m/ kold skaldyrssalat
kr. 48,-

LAKSEFARSERET ISINGFILET
m/ dressing, flütes
kr. 48,-

TARTELETTER
m/ høns og asparges (fra fad á 2 gange)
kr. 55,-

RG. LAKSETOURNEDOS
m/ rørt flødeost og peberfrugter,anrettet på plukket salat hertil kørvelcreme
kr. 60,-

RG. KALKUNBRYST
m/ svamperøræg, slikasparges og flütes
kr. 48,-

RG. DYREKØLLE
m/ røræg, slikasparges, tomat og flütes
kr. 60,-

RG. LAKS
m/ spinatsoufflé, slikasparges, eller stuvet spinat, butterdejssnitte
kr. 60,-

KOLD TORSKEANRETNING
m/ rejer, caviar samt dressing og flütes
kr. 55,-

SPEGESKINKE
anrettet på sprød salat, hertil melon, purløgscreme og flutes
kr. 55,-

TUNMOUSSE
m/ rejer og sauce verte – hertil flutes
kr. 48,-