Project Description

Hovedretter

BRAISERET KALVECULOTTE
m/ friske grøntsager,
pommes duchesse, portvinssauce
kr. 135,-

GOD GAMMELDAGS OKSESTEG
m/ bønner, glaserede løg,gulerødder,
råsyltede agurker, kartofler, skysauce og tomater med flødepeberrod
kr. 135,-

BRAISERET OKSECULOTTE
m/ friske grøntsager,
pommes rissolles og rødvinssauce
kr. 135,-

HELSTEGT OKSEHØJREB
m/ smørdampede grøntsager,
broccolisouffle rødvinssauce / bearnaisesauce
kr. 140,-

INDBAGT OKSEMØRBRAD
m/ friske grøntsager,
timianstegte kartofler, mild dijoncreme
kr. 145,-

ROSASTEGT OKSEMØRBRAD
m/ friske grøntsager,
risolles m/ persille og rødvinssky
kr. 145,-

DUXELLES FARSERET OKSEFILET
m/ glaserede cherrytomater,
broccoli, sauterede svampe, madeirasauce
kr. 140,-

GOD GAMMELDAGS KALVESTEG
stegt som vildt m/ waldorfsalat,
rønnebærgelé, brunede og hvide kartofler, friske forårsløg og chips
kr. 135,-

BRAISERET KALVESTEG
m/ friske grøntsager,
hvide kartofler, skysauce og råsyltede agurker
kr. 135,-

ROSASTEGT KALVEFILET
m/ morkelsauce,
hertil årstidens grøntsager, små ristede kartofler
kr. 140,-

ROSASTEGT KALVEMØRBRAD
m/ friske grøntsager,
små ristede persillekartofler, svampecreme, porretimbale
kr. 145,-

KALVEMØRBRAD
stegt som vildt m/ waldorfsalat,
gelé, forårsløg, ris og svampe brunede – hvide kartofler, vildtsauce
kr. 145,-

SVINEKAM
m/ rødkål og svesker,
brunede og hvide kartofler, surt og sødt
kr. 115,-

SVINEKAM
stegt som vildt
m/ waldorfsalat, gelé, brunede og hvide kartofler, bønner, chips
kr. 115,-

DYRERYG
m/ morkelsauce,
grøntsagssouffle, smørdampede grøntsager timiankartofler
kr. 145,-

DYRERYG
stegt som vildt
m/ waldorfsalat, gelé, forårsløg, ris og svampe, bacon, brunede og hvide kartofler, vildtsauce
kr. 145,-