Project Description

Buffeter

Forretter

  • RG. LAKSETOURNEDOS m/ salat, rejer, kaviar, asparges, citron, dild, flutes,og dressing
  • RISTET TOAST M/ HØNSESALAT, bacon, flot pyntet.
  • INDBAGT LAKS m/ broccolisauce, hvidvinsflødesauce med urter.
  • HVIDVINSDAMPET LAKS m/ rejer, kaviar, salat, asparges, tomat, citron, dild, flutes, dressing
  • RØGET KALKUNBRYST m/ svamperøræg, slikasparges, flutes

eller vælg 1 forret i brochuren

Stege:

  • OVNBRASERET OKSECULOTTE (gennemstegt og meget mør)
  • SENNEPSPANEREDE KYLLINGELÅR
  • GRØNTSAGSTÆRTER m/ forskelligt fyld
  • APPELSINMARINEREDE REVELSBEN
  • UFASERET KALKN
  • HELSTEGT TYNDSTEGSFILET
  • INDBAGT SVINEMØRBRAD
  • BRASERET KALVECULOTTE (gennemstegt og meget mør)
  • HELSTEGT NAKKEKAM m/ bacon
  • KYLLLINGEBRYST m/ svampecreme, portvin
  • HELSTEGT LAMMEKØLLE m/ krydderurter
  • ROSASTEGT KALVECULOTTE

Desserter eks.:

  • HJEMMELAVET NOUGATIS m/ appelsinsorbet, frisk frugtsalat
  • FRUGTTÆRTER m/ cremefraiche, Brie med druer, rugkiks
  • OSTEANRETNING af forskellige oste med tilbehør
  • PÆRESOUFFLES m/ rørt is
  • HJEMMELAVET ISLAGKAGE m/ makroner, chokolade, frisk frugtsalat

eller vælg 1 dessert i brochuren

Har de andre ønsker er det også meget velkommen
Priser fra kr. 195 kr

Salater til buffeter:

  • TOMATSALAT
  • MELONSALAT
  • RØDKÅLSSALAT
  • MIX. SALAT (ALM.)
  • HVIDKÅLSSALAT M/ TYTTEBÆR
  • RUCULA M/ SOLTØRREDE TOMATER OG OLIVEN

Kartofler til buffeter:

  • PORRESTEGTE KARTOFLER
  • BAGTE KARTOFLER M/ KRYDDERSMØR / CREME FRAICHE
  • SMÅ RISTEDE KARTOFLER M/ TIMIAN
  • BÅDKARTOFLER M/ BASILIKUM
  • MARINEREDE KARTOFLER M/ RØDLØG
  • KOLD KARTOFFELSALAT
  • FLØDEKARTOFLER
  • DUCHESSE KARTOFLER – BAGTE M/ FYLD