Buffeter.

Forretter til buffet:

  • RØGET LAKSETOURNEDOS med salat, rejer, kaviar, asparges, citron, dild, flutes og dressing
  • RISTET TOAST MED HØNSESALAT, bacon, flot pyntet.
  • INDBAGT LAKS med broccolisauce, hvidvinsflødesauce med urter.
  • HVIDVINSDAMPET LAKS med rejer, kaviar, salat, asparges, tomat, citron, dild, flutes og dressing
  • RØGET KALKUNBRYST med svamperøræg, slikasparges, flutes

eller vælg 1 forret i brochuren

Stegeretter til buffet:

  • OVNBRASERET OKSECULOTTE (gennemstegt og meget mør)
  • SENNEPSPANEREDE KYLLINGELÅR
  • GRØNTSAGSTÆRTER med forskelligt fyld
  • APPELSINMARINEREDE REVELSBEN
  • UFASERET KALKN
  • HELSTEGT TYNDSTEGSFILET
  • INDBAGT SVINEMØRBRAD
  • BRASERET KALVECULOTTE (gennemstegt og meget mør)
  • HELSTEGT NAKKEKAM med bacon
  • KYLLLINGEBRYST med svampecreme, portvin
  • HELSTEGT LAMMEKØLLE med krydderurter
  • ROSASTEGT KALVECULOTTE

Desserter til buffet:

  • HJEMMELAVET NOUGATIS med appelsinsorbet, frisk frugtsalat
  • FRUGTTÆRTER m/ cremefraiche, brie med druer og rugkiks
  • OSTEANRETNING af forskellige oste med tilbehør
  • PÆRESOUFFLES med rørt is
  • HJEMMELAVET ISLAGKAGE med makroner, chokolade, frisk frugtsalat

eller vælg 1 dessert i brochuren

Salater til buffet:

  • TOMATSALAT
  • MELONSALAT
  • RØDKÅLSSALAT
  • MIXET SALAT (ALMINDELIG)
  • HVIDKÅLSSALAT MED TYTTEBÆR
  • RUCULA MED SOLTØRREDE TOMATER OG OLIVEN

Kartofler til buffet:

  • PORRESTEGTE KARTOFLER
  • BAGTE KARTOFLER MED KRYDDERSMØR / CREME FRAICHE
  • SMÅ RISTEDE KARTOFLER MED TIMIAN
  • BÅDKARTOFLER MED BASILIKUM
  • MARINEREDE KARTOFLER MED RØDLØG
  • KOLD KARTOFFELSALAT
  • FLØDEKARTOFLER
  • DUCHESSE KARTOFLER – BAGTE MED FYLD

Har du andre ønsker til din buffet, så aftaler vi det i fællesskab.

Priser fra kr. 195 kr