Hovedretter.

Alle hovedretter er flot anrettet fra fad og serveres 2 gange.

GOD GAMMELDAGS OKSESTEG.

Gammeldags oksesteg af oksecoulotte med friske grøntsager, perleløg, champignon,
råsyltede agurker, hvide kartofler, tyttebærgelè og peberrodssalat. Hertil serveres god brun sovs.

kr. 170,-

BRAISERET OKSECULOTTE.

Braiseret okseculotte med friske grøntsager, stegte kartofler,
råsyltede kartofler. Hertil serveres rødvinssauce.

kr. 165,-

ROSASTEGT OKSESTRIBLION.

Rosastegt oksestriblion med friske grøntsager, små stegte kartofler og råsyltede agurker. Hertil serveres rødvinssauce.

kr. 180,-

ROSASTEGT OKSEMØRBRAD.

Rosastegt oksemørbrad med friske grøntsager, stegte kartofler og
råsyltede agurker. Hertil serveres cremet pebersauce eller rødvinssauce.

kr. 195,-

GOD GAMMELDAGS KALVESTEG.

Gammeldags kalvesteg af coulotte med waldorfsalat, tyttebærsalat,
brunede og hvide kartofler, honningglaserede cherrytomater og ristede svampe. Hertil serveres vildtsauce.

kr. 165,-

OVNBRAISERET KALVECULOTTE.

Ovnbraiseret kalveculotte med friske grøntsager, stegte kartofler og rødvinssauce.

kr. 165,-

ROSASTEGT KALVEFILET.

Rosastegt kalvefilet med små stegte kartofler med timian,
råsyltede agurker med rødløg og friske grøntsager. Hertil serveres rødvinsauce.

kr. 185,-

ROSASTEGT KALVEMØRBRAD.

Rosastegt kalvemørbrad med friske grøntsager, stegte kartofler,
svampecreme og råsyltede agurker med rødløg. Hertil serveres rødvins- eller portvinssauce.

kr. 195,-

KALVEMØRBRAD STEGT SOM VILDT.

Rosa kalvemørbrad stegt som vildt med bacon, waldorfsalat,
tyttebærgelé, brunede og hvide kartofler, cherrytomater og ristede svampe. Hertil serveres vildtsauce.

kr. 195,-

GAMMELDAGS FLÆSKESTEG.

God gammeldags flæskesteg med rødkål, svesker, asier og tyttebær,
brunede og hvide kartofler. Hertil serveres god dansk brun sovs.

kr. 155,-

SVINEKAM STEGT SOM VILDT.

Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat, tyttebær, bønner,
ristede svampe, brunede og hvide kartofler. Hertil serveres vildtsauce.

kr. 155,-

DYRERYG.

Rosastegt dyreryg med bacon, waldorffsalat, tyttebær, champignon,
cherrytomater og brunede og hvide kartofler. Hertil serveres vildtsauce.

Dagspris ca. kr. 195,-

DYRERYG.

Rosastegt dyreryg med bacon med friske grøntsager og
små stegte kartofler. Hertil serveres rødvinssauce.

Dagspris ca. kr. 195,-

ANDESTEG.

God gammeldags andesteg med rødkål, svedsker, asier, tyttebær, brunede-, hvide kartofler og franske kartofler. Hertil serveres en god velsmagende andesovs.

kr. 165,-